Workshop Spelen met Plezier in de Eifel 25 t/m 27 juni 2021!

Drie dagen in een prachtige omgeving met maximaal 8 deelnemers aan de slag met de unieke kanten van fysieke comedie.Fysieke komedie is een vorm van komedie waarbij je onder andere je lijf gebruikt voor een humoristisch effect. Voorbeelden zijn: slapstick, clownerie, mime, fysieke stunts of grappige gezichten. Deze workshop is bedoeld voor iedereen die graag acteert, veel of weinig spelervaring heeft, maar bovenal nieuwsgierig is naar het komisch talent dat in jou schuilt.We onderzoeken hoe de technieken van fysieke komedie te gebruiken zijn in je personage en in diverse scènes. Er wordt gewerkt met bestaande scènes en improvisaties.Gedurende de workshop wordt er doorlopend gewerkt aan basiselementen als incasseren en reageren, timing, lichaamsbeheersing, verrassing, solo en samenspel.We werken in drie blokken. 

Een greep uit het programma:

Fysiek: Eerst zullen we werken aan het fysiek. Aan de hand van verschillende oefeningen en technieken zoeken we uit wat je lijf wel en niet allemaal kan. En vooral, wat daar grappig aan is. En niet alleen je lijf natuurlijk, ook je gezicht, wat kun je daar allemaal mee?

Personages: vervolgens werken we bovenstaande uit in personages. Wat voor types kun je ermee maken? Welke liggen je na aan het hart, met welke ben je vertrouwd en welke nieuwe wil je uitproberen. Dit doen we solo en in samenspel.

Bestaande scènes of improvisaties: Tenslotte kijken we hoe alles wat je hebt ontdekt en geleerd toe te passen is in bestaande scènes en of improvisaties. Natuurlijk filmen we dit en krijg je het resultaat mee naar huis.

Nog even dit: Gedurende de workshop word je uitgenodigd om te spelen en dingen van jezelf te laten zien. Ook kijken we naar elkaar en geven we feedback. Op deze manier leren we van elkaar. En dat kan alleen in een veilige situatie waarin je om jezelf en met elkaar kunt lachen. Daar zorgen we samen voor!

En ondertussen worden we verwend met lekker eten en drinken, verblijven we in een unieke omgeving (op zo’n 3 uur rijden vanuit Gouda) en zitten we ’s avonds na de lessen bij een kampvuur en een drankje na te praten en te zingen…  En dat alles voor € 385,-- inclusief BTW. Je krijgt er een onvergetelijke ervaring voor terug!

Meld je aan via www.dynamoworkshops.nl of stuur  een mailtje naar info@gordijnopzij.nl

 


 

 

Contact

gordijnopzij.nl
GOUDA

(06) 13 50 56 55

© 2015 Alle rechten voorbehouden.

Mogelijk gemaakt door Webnode